Pausa temporal

Des de la primera trobada, el 5 de juliol de 2011, un grup divers de gelidencs i gelidenques s’ha reunit tots els dimarts a les 20 hores, primer a les places i en arribar el fred, al CIC. En aquests moments, 7 mesos després, l’assemblea de Gelida Indignada decideix fer una pausa durant unes setmanes.

Això no significa en absolut que abandonem. En el temps que fa que ens coneixem hem dedicat gran part dels nostres esforços a la formació, com ja sabeu, amb un cicle de xerrades i un altre de videoforum. Entremig, hem participat a la fira de Santa Llúcia i hem estat entrevistats en dues ocasions a Ràdio Gelida, als qui agraïm la oportunitat de difondre les nostres opinions i accions.

Cada vegada tenim més clares quines són les mentides que s’han vessat sobre aquesta crisi i quin és el camí que no volem seguir.

Aquest procés ens ha portat a engegar dues iniciatives, de les quals estem molt orgulloses.
D’una banda,s’ha engegat un grup de consum que aposta pel consum de qualitat, de temporada i de proximitat. Amb ell aconseguim l’objectiu de generar iniciatives locals i posem un granet de sorra en el camí cap a una alternativa a l’economia actual.
D’altra banda, s’està coent una jornada reivindicativa al riu Anoia, col.laborant amb l’associació Salvem els rius, i amb la implicació d’entitats i escoles del poble, amb l’objectiu de recuperar un espai natural del poble massa oblidat i massa deixat fins ara. Volem donar la cara pel riu!

Donat que ambdós projectes necessiten ara mateix totes les forces, i els participants habituals de l’assemblea s’hi troben implicats, hem cregut oportú deixar de reunir-nos els dimarts, com veníem fent des del juliol.

No cal dir que l’assemblea no som només els que ara escrivim sinó que serà el que qualsevol persona indignada vulgui i la pot reactivar qui vulgui quan vulgui.

Els que hi hem estat fins ara esperem tornar-nos a reunir cap al maig, passada la jornada del riu. Amb el bon temps podrem recuperar el carrer, no oblidem que és nostre.

Qui tingui res a comentar, sap que disposa del forum d’aquest mateix bloc.

Salut a tothom!
ENS VEIEM AL CARRERDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s