Acta de l’assemblea del 10 de gener de 2012

Videoforum

Decidim utilitzar el mateix format dels cartells que vam utilitzar per les xerrades. Pensem que és millor canviar el color perquè no confondre la gent, tot i que hi ha opinions a favor de repetir el groc, com a color que ens identifica. Parlem de taronja o verd.

Hort

Sabem d’un terreny que pertany a una constructora davant de l’escorxador que podria servir per fer l’hort col·lectiu. Hem de parlar amb el propietari per demanar-li si ens el deixaria utilitzar. També disposem d’una persona que podria coordinar la gestió de l’hort. En continuarem parlant.

Actuació al riu

Fruit d’una proposta de fer alguna acció de conscienciació en relació al riu Anoia que passa pel nostre municipi, acordem posar-nos en contacte amb l’associació “Salvem el riu” per tal que ens assessorin sobre què hi podem fer. Es comenta que el riu, ara mateix, sembla força net.. Algú opina que el principal perill del riu Anoia, que és un dels que més s’està recuperant, no és la industria, es el consum privat.

Es suggereix revitalitzar-lo com a espai d’oci. Es pensa en fer una jornada festiva allà mateix per presentar-ho coincidint amb el dia que es faci la neteja. Estaria bé d’implicar-hi altres entitats (assemblea de joves, bombers, esplai, escoles, ràdio…). Es comenta que hi ha una part del camí que pertany al GR5, podríem posar-nos en contacte amb la Unió Excursionista per implicar-los també.

Possibles suports:

  • Taller de conscienciació del CRARC

  • Grup de flamenquito que podria venir sense cobrar.

Deixalleria

Continua sent un tema de preocupació però no definim cap acció. Una persona ofereix un vídeo que està preparant amb fotos de les deixalles tirades per tot arreu, al riu, la font del Claro. Es parla que els camioners haurien de disposar d’una àrea equipada amb lavabo.

Propera assemblea: dimarts 17 de gener.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s